Papírból adat, adatból információ

A számlafeldolgozási szolgáltatásunk megoldást nyújt a bejövő számlák tömeges feldolgozásának magas szintű kezelésére. Legyen szó akár hagyományos papír, akár elektronikus formában beérkező számlákról.
A feldolgozási folyamat során a papír alapú számlák digitalizálásra kerülnek. A szkennelt számlaképek automatikusan kerülnek továbbításra a rendszerbe, ahol az OCR (optikai karakterfelismerő) modul felismeri a számlán szereplő adatokat (pl. szállító, vevő, számla száma).

Gyorsabb feldolgozás

Számlafeldolgozási szolgáltatásunkkal megoldást kínálunk a hagyományos (papír alapú) feldolgozási folyamat sebességének nagyfokú növelésére. A számlák kezelésében az elektronikus számlafeldolgozás bevezetése és számlák archiválása sokszorosára rövidítheti a teljes hagyományos feldolgozási folyamatot.
A feldolgozási idő csökkenésével arányosan csökkenhetnek az esetleges késedelmes feldolgozásból adódó költségek is.

Áttekinthetőség

A számlák közötti keresés a rögzített adatok alapján válik elérhetővé.

Hatékonyabb munkavégzés

A számlefeldolgozás során javul a feldolgozás minősége, több hibás számla kerülhet beazonosításra, hiszen a digitalizálási folyamatban Ügyfeleink informatikai rendszereivel szoros együttműködésben az összes olyan hibát képesek vagyunk kiszűrni, mely az Ügyfél részére nem engedné befogadni az adott számlát.
Hiteles másolat készítése a számlák esetében is lehetséges, így minden papír alapú számlát Ügyfeleink e-számlaként tudnak kezelni. A digitalizálás után a folyamatban résztvevők már csak az elektronikus változattal dolgoznak, ezáltal megoldhatóvá válik a papír alapú dokumentumok selejtezése.

Felkeltettük az érdeklődését?