Papírból adat, adatból információ

A DocuScan Kft. 1996-os megalakulása óta, az elektronikus dokumentumkezelés széles spektrumával foglalkozik. Ennek speciális részterülete a konvertálás, vagyis a papíralapú dokumentumokból elektronikus dokumentum előállítása, illetve információ kinyerése és az ehhez kapcsolódó szoftveres támogatások biztosítása. Társaságunk az iratkezelés teljes folyamatára kiterjedő szolgáltatásokat kínál, a szakértői tevékenységtől az iratanyag szállításán, rendezésén, digitalizálásán, tárolásán, selejtezésén és megsemmisítésén keresztül a kihelyezett szakember biztosításáig.

2006. júliusában a cég működésének tizedik évfordulóján, akvizíció során csatlakozott a Bravogroup Cégcsoporthoz. A Bravogroup Holding 1992-ben alakult Műszertechnika Irodatechnika Kft. néven, 1999 óta működik holding struktúrában, külön vállalatokban megvalósítva az egyes piaci területeken való üzleti jelenlétet. Mára a cégcsoport az infokommunikáció számos területén piacvezető szerepet tölt be.

Az új helyzet lehetőségeket teremetett, hogy a DocuScan Kft. piaci pozíciója tovább erősödhessen. Az évtizedes működés során tartós ügyfélkapcsolatok alakultak ki, köszönhetően a magas szintű szolgáltatásoknak és a stabil működésnek.

Budapesti üzemünk az elmúlt évek alatt Magyarország egyik legnagyobb teljesítményű feldolgozó (digitalizáló) üzemévé vált, havi 5 millió oldalt meghaladó szkennelési kapacitásával. A DocuScan Kft. kiemelt hangsúlyt helyez a megbízó dokumentumainak adatvédelmére, a tárolási biztonságon túl az adatok gyors feldolgozására, kereshetőségére, a személyre szabott szolgáltatások megvalósítására a szabványoknak megfelelően.