Papírból adat, adatból információ

A napi munka során felmerülhet az igény a dokumentumtár kialakítására, amelyben a dokumentumokat az előre meghatározott – releváns – típusoknak megfelelően van lehetőség tárolni. Ezáltal lényegesen hatékonyabbá válik a munkavégzés, hiszen a tematikus elrendezésnek köszönhetően a dokumentumtárban lehetőség nyílik a gyors és áttekinthető kezelésre, illetve keresésre.

Az egyes cégek, vagy intézmények feladatköre alapvetően meghatározza, hogy mik számára a fontos típusú iratok ( pl. vállalkozási szerződések, teljesítési igazolások, számlák, szerződések, garanciális ügyintézéshez szükséges dokumentumok) melynek mentén kialakításra kerülhet a dokumentumtár.

A DocuScan Kft. szakemberei segítséget nyújtanak a dokumentumtár tervezésében és kialakításában. Ehhez Önnek csak meg kell határozni az elektronikus dokumentumtárban tárolandó dokumentumok körét, és mi az iparági tapasztalataink felhasználásával segítünk ennek megvalósításában.

A dokumentumtár teljeskörű kialakításához irattári szolgáltatásunk és dokumentumkezelő rendszerünk is rendelkezésre áll. A digitalizálási szolgáltatás mellett ezen tevékenységünkkel tudunk Ügyfeleink részére egy komplex iratkezelési és tárolási szolgáltatást nyújtani.

Felkeltettük az érdeklődését?